abdullah's FotoPage

By: abdullah omar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Thursday, 26-Jun-2008 15:37 Email | Share | | Bookmark
Candat Sotong, Marang +++ Pulau Kapas

aku n sotong huhuhuhuh
Time pilih nk msk huhuhu
hasilnyer..... heheheh
View all 6 photos...
[b] Pada 20-23jun08 aku menempal kt program pergi candat sotong kt marang...mmg sgt best ,, first time candat sotong nie.. group semua 13 org jer.... smpi jer sana lepak kt chalet kt jeti... pas tu budak2 nie nk pergi plk Pulau Kapas+snoorkeling ( cam xpenah snoorkeling jer bdk2 tu huhuhuh ) n mlm nyer kul 7.00pm gerak g kelaut dlm sejam setengah ler jgk.... smpi terus candat ler... naik lenguh jugak nk dpt... sbb musim sotong dh nk hbs... dgn laut bergelora... perhhhhhhhhh mmg mencabar ler.... aku n mel jer tak muntah lain collep n tgk cam penagih pon ader hahahahah (gelak riak) ader yg skit ader yg xbleh bangun terus huhuhuhuhu... aku agak xpuas hati kul10 budak2 dh ajak blk sbb ramai yg lentok so terpaksa ler dg hati yg berat.... insyallah tahun dpn kalo ader rezeki aku nk pg lagi time musim...... pulau kapas cantik pantai dia.. laut jernih jer... tp problem dia byk gila obor2..... sepanjang pantai...... so hampeh ler.... ok ader skit gmbr


Tuesday, 10-Jun-2008 08:06 Email | Share | | Bookmark
Pulau Tioman

 
00:00
 
00:00
 
00:00
View all 6 photos...
9-11 bulan mei... aku n geng rakan muda pergi p.tioman... cuti-cuti alumni SRM... akhirnya sampai gak kitaorng kt tioman setelah sekian lama plan... masa study dl dh plan tu huhhuhuh ... ok ader skit gambar aku hahahh yg bleh share ngan semua


Wednesday, 2-Apr-2008 18:44 Email | Share | | Bookmark
Disaster Training Dusun Eco Resort, Yayasan Salam

Chicken Google Onnn....
Ajar main Game ayam... best
Dapat sijil huhuhu
View all 4 photos...
Minggu lepas 28/3/2008 aku ader join kursus Disaster anjuran Yayasan Salam Malaysia,, kiranyer nie badan sukarelawan... kursus nie mcm persediaan kalo Yayasana Salam nak htr org pergi buat bantuan kalo ader bencana seperti kt Acheh dulu... program nie menarik dan banyak aku belajor.... rasa mcm student la balik.... kena buuli jer ahahaha... kat sini juga aku smpt ajar bebudak main Kok Pecok,,, game yg aku dapat masa Team Building SRM yg lepas.... so utk ms akan datang aku nak kecohkan lagi Yayasana Salam ngan Game yg maner aku tau... nie ader skit gambar yg bleh aku kongsi dengan kenkawan semua,,,,, ok... thank


Thursday, 3-Jan-2008 11:52 Email | Share | | Bookmark
TrIp to LangkaWi

gaRuDa n me ^+^
at ATMA ALAM
-komplek kraf-wat batik
View all 14 photos...
29 Dis-1 Jan 2008 aku bw member2 aku g Langkawi....... tak ramai lima org jer msk aku.. ok ler skit senang skit nak aturkan... marni, mas, zammer, parul n me ... aku rasa puas dapat layan all my frenz .. so kalo ader yg kureng tu harap maafkan ler...... sejak dari trip nie aku betul membara nak jadi photogrfr.... ader skit shot yang aku suka...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net